Norton falsklarmade – Ville bara sälja program

Posted by Erik SM7DZV on 31 mars, 2018 in Nyheter |

—  Av Erik SM7DZV —

Nortons säkerhetssystem falsklarmade i mitten av veckan om ett påstått pågående angrepp mot redaktionens datorer. Norton skickade ut ett skrämskott med anledning av det sedan länge kända säkerhetshålet i WPA2-krypteringen.

Att Symantec bara ville sälja ett nytt säkerhetsprogram framgick inte av falsklarmet. Det kostade oss två dygns onödigt arbete och ledde under tiden till uteblivna uppdateringar och försenade artiklar på Amatörradionyheterna.

Vi beklagar, men nu är redaktionen på tårna igen. Övertid förutses.

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com