Pilotprojekt för att säkra samhällsviktiga
webbplatser mot extrema påfrestningar

Posted by Erik SM7DZV on 29 april, 2018 in Nyheter |
2018-04-27

Post- och telestyrelsen (PTS) finansierar ett pilotprojekt som ska undersöka vilka lösningar som bäst kan minimera risken för att samhällsviktiga webbplatser går ner vid överbelastningsattacker och andra nätstörningar.

– När projektet är avslutat vet vi bättre hur vi kan skydda oss och en förhoppning är att någon av de testade lösningarna visar sig vara väl fungerande att de senare kan tas i operativ drift för att skydda samhällsviktiga webbplatser, säger Ove Landberg, PTS nätsäkerhetsavdelning.

Klicka här för länk till PTS nyhetsartikel.

Etiketter: , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com