Dags för årets radioträff på Tångahed
Trivsam fieldday med utställare och loppis utlovas

Posted by Erik SM7DZV on 30 augusti, 2018 in Nyheter |
(2018-08-30)

Bild från träffen 2016: Klicka  på bilden för länk.
Lars SM6NM och Morgan SM5BVV under gemytligt samspråk. Morgan med dagens fynd under armen, ett chassi med komponenter som han köpte för elektrolytkondansatorernas skull.
FOTO © Erik SM7DZV

Lördag 1 september är det åter dags för Tångahed Fieldday och radioträff. Tångahed ligger strax utanför Vårgårda centrum.

Det blir som vanligt fri loppmarknad utan avgift, du tar med eget bord eller vad du vill ha för din försäljning. Loppisen öppnar när loppisfolket har kommit.

Utställare och företag
Utställare och företag finns i matsalen där det också finns fika och korv med bröd. Matsalen öppnas omkring klockan nio. Utställare dukar upp med sina prylar för att kunna sälja från omkring klockan 10. Ingen lagad mat serveras.

Inga avgifter
— Inga avgifter för vare sig besökare eller säljare, ”Fritt inträde”. Var där i tid om du vill fynda, uppmanar Peter SM6VKC som är en av arrangörerna.

 

Möjlighet till övernattning
Många besökare kommer redan på fredagen och det finns möjlighet till övernattning på campingen eller i vandrarhemmet. Förbokning genom ”Tånga Fritid”, telefon 0322-624311.

– Vi vill påminna om att camping och uppställning av husvagnar/husbilar inte får ställas upp för övernattning på gräsplanen utanför matsalen, säger Peter.

Mer info
För info kontakta Peter SM6VKC på tel 0703-153020 eller mail sm6vkc@yahoo.se.

Länk
Amatörradionyheterna: Rapport från Tångahed 2017

Etiketter: , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com