Enhällig valberedningen föreslår
att Anders SM6CNN väljs om som SSA-ordförande

Posted by Erik SM7DZV on 7 oktober, 2018 in Nyheter |

— Av Erik SM7DZV —

Anders Larsson SM6CNN föreslås av en enhällig valberedning få fortsatt förtroende som SSA:s ordförande.
FOTO © Erik SM7DZV

Inför årsmötet 2019 föreslår SSA:s valberedning att Anders Larsson SM6CNN väljs om som ordförande. Även styrelseledamoten Hans Sodenkamp SM3GDT föreslås bli omvald. Dag Florén SM0KDG föreslås bli ny kassaförvaltare. Mandatperioden för de föreslagna funktionärerna är två år. Valberedningens förslag är enhälligt.

Två av styrelseledamöterna är valda fram till årsmötet 2020 och har därmed ett år kvar på sina mandatperioder. De två är vice ordföranden Jonas Hultin SM5PHU och ledamoten Hans Christian Grusell SM6ZEM.

Omval föreslås även för revisorerna
Revisorer är Peter Rosenthal SM0BSO, Per Ewing SA0AGV med ersättaren Erik Edblad SM3EXM. För revisorerna och ersättaren föreslås omval för ett år.

 

Varje medlem ha rätt att senast den 1 januari föreslå en motkandidat till varje post. Valberedningen skall verifiera kandidaturen. Om inga motkandidater anmäls inställs poströstningen och valberedningens förslag kan fastställs på årsmötet. Sammankallande i Valberedningen är Tore SM0DZB.
Tore kan nås via e-post
.


Redaktionell not:
När poströstning senast genomfördes, inför årsmötet 2015, bedömdes föreningens kostnader i efterhand ha varit mer än 20 000 kronor. Den gången medförde poströstningen ingen förändring jämfört med valberedningens förslag.

Etiketter: , , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com