AmericanRadioHistory — en guldgruva
för var och en som är radiohistoriskt intresserad

Posted by Erik SM7DZV on 27 december, 2018 in Nyheter |

Skärmklipp och ett exempel på vad som finns att hämta på ArmericanRadioHistory.com.

— Av Erik SM7DZV —

Webbplatsen AmericanRadioHistory.com öppnar vägen till ett mycket, jag betonar mycket, stort antal äldre tidskrifter och magasin, där inte alla nödvändigtvis handlar om radio.

Webbplatsen är främst specialiserad på amerikanska radiotidskrifter, magasin, kataloger och dylikt, och utgör inom sitt område något av en motsvarighet till svenska RigPix. Här finns obegränsade mängder radiohistoria för den vetgirige.

Tiden den trånga sektorn — Börja idag
Den trånga sektorn, den begränsande faktorn, kommer att vara läsarens oförmåga att tillgodogöra sig allt som gjorts tillgängligt. Tiden kommer inte att räcka till. Därför är det viktigt att inte slösa bort någon tid. Börja utforska AmericanRadioHistory idag.

 

Hitta dina egna guldkorn
Det vore omdömeslöst att ur vänsterspaltens imponerande innehållsförteckning försöka välja en publikation och klassificera den som bäst. Förteckningen är så omfattande att varje intresserad besökare med säkerhet kommer att hitta sina egna guldkorn.

Klicka här för länk.

Tack
Tack till Inge SA7IRA för länken till AmericanRadioHistory.com. Internet är en fantastisk källa till kunskap! Tipsa redaktionen även du, om dina favoritsajter om radio!

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com