Peter SM5KMU snabbast i nyårsaftonsjakten

Posted by Erik SM7DZV on 31 december, 2018 in Nyheter |

Tävlingskarta vid Gunnars nyårsaftonsjakt väster om Grönsta gärde 2018.

— Av PA Nordwaeger SM0BGU —

Gunnars traditionella nyårsaftonsjakt med start hemma hos Bosse blev en sjurävars 80-metersjakt i skogen väster om Grönsta gärde. Lite snö fanns det och på vissa ställen fanns det gott om spår i snön, men om de kom från rävjägare eller vanligt folk med hundar blev inte så lätt att avgöra.

Rävarna var i stort placerade utmed de hala stigarna, men de som inte följde dessa utan envisades med att gå kompasskurs rakt genom skogen fick en hel del att göra! Martin startade cirka tio minuter efter oss och hittade fyra rävar inom full tid, men han fortsatte utom tävlan och hittade de resterande tre rävarna på drygt 30 minuter. En envis man!

Efter tävlingen bjöd Bosse på dusch och en enklare lunch. Anders demonstrerade sitt nya elektroniska stämplingssystem som vi snart ska testa skarpt. Slutligen tackade vi både banläggaren för en bra bana med många olika banval och Bosse för dusch och lunch.

 

Resultat Nyårsaftonsjakten vid Grönsta gärde 2018

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com