Lyckad radioloppis i Väderstad

Posted by Erik SM7DZV on 21 maj, 2019 in Nyheter |
(2019-05-19)

Janne SM5SUH är en trogen och populär deltagare på alla meetings och  amatörradioaktiviteter inom rimligt avstånd från Ödeshög. Till Väderstad  hade hana bara tre mil att köra. Här är det full fart på kommersen vid hans bord. Lennart SM5DFF (i röd jacka) verkar ha hittat något.
FOTO © Lennart SA5MMM

Bland besökarna från andra sidan Vättern fanns bland andra Eric Lund SM6JSM.
FOTO © Lennart SA5MMM.

— Av Lennart SA5MMM —

Väderprognoserna för söndagen förvarnade om ösregn. Men som tur var blev det uppehåll med hygglig värme och goda förutsättningar för en lyckad loppis. Redan vid 10-tiden var de flesta säljare på plats och flera köpare passade på att fynda i ett tidigt skede.

Janne SM5SUH hade rensat hårt i sina hyllor och fyllt en släpvagn med olika apparater, mojänger och tillbehör vilken gjorde stor succé. Många fick med sig en eller flera pryttlar hem.

 

Första radioloppisen i Väderstad
Det här var första radioloppisen som SK5SM arrangerade i Väderstad, men med säkerhet inte den sista. Det geografiska läget är bra och att ha säljarborden under tak vid regn är förstås en stor fördel.

Ingen räknade antalet besökare men korven och kaffet tog slut vilket är ett gott tecken. Till nästa år hoppas vi på fler säljare och fler besökare.

Ett särskilt tack till Kent SM5ELV som hade huvudansvaret. Vi ses väl nästa år?

Fler bilder på Jannes Resor
Fler bilder från loppisen återfinns på SM5SUH:s sida Jannesresor.

Fynd bland gratisgrejerna. SM5YLR Solveig har gjort ett fynd bland SM5SUH:s släp med gratisgrejor. Och visst är det Lars SM5GLC som letar efter något?
FOTO © Lennart SA5MMM.

Etiketter: , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com