Första, andra, tredje – auktion i Växjö

Posted by Erik SM7DZV on 24 maj, 2019 in Nyheter |

”Församlingen” på plats.
FOTO Nisse SM7DBD.

— Vid tangenterna: Nisse Karlberg SM7DBD —

Andra lördagen i maj hölls den traditionella vårauktionen hos KSA, Kronobergs Sändareamatörer, i Växjö, som nästan alltid i ett strålande väder.

Ett 100-tal besökare från när och fjärran hade mött upp för att fynda bland ett stort utbud av nya/begagnade/antika riggar, slutsteg, antenner, CW-nycklar, instrument, kablar, elektronikkomponenter m.m. Liksom vid tidigare auktioner svingades klubban av Sven-Åke, SM7EKU, med glimten i ögat.

Sedvanlig avslutning i klubbstugan
Som vanligt avslutades dagens aktiviteter med omgruppering till KSA:s klubbstuga i Bokhultet i Växjös utkanter där bokskogen i det omgivande naturreservatet nyss hade slagit ut och gav en bedårande inramning.

I klubbstugan, som är ett f.d. soldattorp, vankades det kassler och potatissallad innan det var dags för de nöjda gästerna att vända hemåt i välfyllda bilar och KSA-medlemmarna att återställa lokalerna och pusta ut efter ännu en lyckad auktion.

Många prylar att kolla var det.
FOTO Nisse SM7DBD.

Full fart i serveringen.
FOTO Nisse SM7DBD.

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com