SSA:s årsmöte 2020 genomförs i Östersund

Posted by Erik SM7DZV on 30 maj, 2019 in Nyheter |
Uppdaterat 2019-06-01

Jämtlands landskapsvapen.
Klicka på bilden för länk till SK3JR.

SSA:s styrelse har beslutat att nästa årsmöte kommer att genomföras i Östersund, helgen den 24 – 26 april 2020. Värd för årsmötet blir Jämtlands Radioamatörer SK3JR. Föreläsningar och utställningar kommer att äga rum i Folkets Hus.

Arrangörerna lovar ett omfattande program under årsmöteshelgen med bland annat föreläsningar, utställning, försäljning av radioutrustning samt medföljandeprogram. Traditonell årsmötesbankett är planerad till lördagskvällen. Fullständig information om hela arrangemanget kommer att publiceras i september.

 

Resor och boende
Långväga gäster kommer lättast till Östersund med flyg, tåg och bil. Folkets Hus ligger på gångavstånd från Scandic hotell, där boende är förberett. Hotellet har Östersunds Camping som närmaste granne. Östersunds Camping har en av Sveriges största stugbyar.

Mer information
Eventuella frågor via mail på adressen ssa2020@contester.se Det går även att kontakta Petter SM3PXO eller Johan SA3BYC.

Länkar
Östersunds Turistbyrå

Östersunds  Camping.

Erik SM7DZV
Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com