Julinumret av Nyheter från Radiomuseet nu ute

Posted by Erik SM7DZV on 22 juni, 2019 in Nyheter |

Nyheter från Radiomuseet, nr 126 finns nu att ladda ned
Klicka på logotypen för länk till nyhetsbrevet.

Julinumret av Nyheter från Radiomuseet har nu kommit. Till kommande aktiviteter som annonseras hör bland annat Gammelvala i Brunskog, den 20 – 27 juli. Radiomuseet kommer att finnas på plats och visa upp en fullt fungerande radioverkstad.

En annan för många säkert intressant aktivitet är inbjudan till en studieresa till Radiomuseet i Ringsted i Danmark. Resan är planerad att gå med buss den 5 – 6 oktober och priset 2600 – 3000 kronor inkluderar resa, logi i dubbelrum, måltider och entré på museet. En förutsättning är att minst 20 deltagare anmäler sig. Se program och mer information i Nyhetsbrevet.

Erik SM7DZV

 

Etiketter: ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com