Jens Mattsson ny GD för FOI

Posted by Erik SM7DZV on 15 augusti, 2019 in Nyheter |

Jens Mattsson ny GD för FOI.
FOTO: FOI

Den 12 augusti fick Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI ny chef.

Nye generaldirektören, Jens Mattsson, kommer närmast från Statens veterinärmedicinska anstalt där han varit generaldirektör och myndighetschef sedan 2012. Beslutet om utnämningen togs vid ett regeringssammanträde i början av maj i år.

Jens Mattsson har tidigare varit verksam som avdelningschef vid Karolinska Institutet. Åren 2014–2016 var han verksam som ledamot av Statens jordbruksverks insynsråd. Jens Mattsson invaldes 2018 som ledamot vid Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien och är också medlem i akademiens utskott för forskningsfrågor. Han är därutöver ledamot i flera stiftelser, nämnder och råd.

Länk Pressmeddelande från FOI

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter:

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com