Björn von Sydow ny ordförande för FOI

Posted by Erik SM7DZV on 27 september, 2019 in Nyheter |

Björn von Sydow blir ny styrelseordförande för FOI den 1 oktober.
FOTO: Ninni Andersson/Regeringskansliet

Regeringen förordnade den 26 september Björn von Sydow till ordförande i styrelsen för Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI. Avgående Yvonne Gustafsson har förordnats till ordförande för FMV:s styrelse. Björn von Sydow tillträder den 1 oktober 2019.

Björn von Sydow har bland mycket annat tidigare varit försvarsminister, riksdagens talman och ordförande i Försvarsberedningen.

– Jag ser fram emot att Björn von Sydow tillträder som ordförande i FOI:s styrelse och att vi tillsammans fortsätter arbetet med myndighetens verksamhetsutveckling. Jag tror inte vi kunnat få en bättre ordförande vad gäller bredden och förståelsen för försvarsområdet men också forskningens betydelse, säger generaldirektör Jens Mattsson.

Länk: FOI

Etiketter:

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com