Manual för Echolink hos SK7RFL.se

Posted by Erik SM7DZV on 8 oktober, 2019 in Nyheter |

Som vi tidigare rapporterat är repeatern SK7RFL i Algutsrum nu ansluten till Echolink. Echolink är ett beprövat sätt att via nätet öppna repeatrar över hela världen. Det är kanske inte det mest omskrivna trafiksättet idag, men det fungerar klockrent.

Manual för Echolink
Det finns säkert radioamatörer som aldrig, eller inte på lång tid, har använt Echolink. För att ge alla, både gamla och nya Echolinkanvändare, möjligheter bättra på sina kunskaper finns nu på SK7RFL:s hemsida en text som förklarar hur Echolink fungerar.
Klicka här för länk.

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com