Digitalisering dominerade landsbygdskonferens

Posted by Erik SM7DZV on 18 oktober, 2019 in Nyheter |

Sveriges kommuner och Landsting, SKL, och Tillväxtverket genomförde på tisdagen en landsbygdskonferens i Stockholm.

Digitaliseringsfrågor var en av de större punkterna som diskuterades under konferensen och som drog till sig många åhörare under för- och eftermiddagens seminarier. Fokus låg på kommunala och regionala samhällsplaneringsinitiativ samt på Tillväxtverkets aktuella åtgärder för att stärka lokal digital konkurrenskraft.

 

PTS divisionschef Björn Blondell deltog i en paneldiskussion med ett antal myndighetschefer från Jordbruksverket, Kulturrådet, Trafikverket och Tillväxtverket. Blondell framhöll betydelsen av att ge alla medborgare goda möjligheter att delta i den pågående digitaliseringen.

Länk:
Klicka här för att läsa pressmeddelande från PTS.

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com