Peter SM5KMU segrade i VRK:s poängjakt 2019

Posted by Erik SM7DZV on 18 oktober, 2019 in Nyheter |
Updaterat 2019-10-19: Rättat anropssignal.

Det gemensamma klubbmästerskapet i rävjakt för Stockholms rävjägare och Västerås radioklubb, 80 meter dag, som vi tidigare rapporterat om, var också sista jakten i VRK:s poängliga 2019. I poängligan segrade Peter SM5KMU före Magnus SM5MOG med Bosse SM5CJW på tredje plats.

Peter samlade ihop 999 poäng av maximala 1000. Magnus, som slutade tvåa, hade 996 poäng och Bosse lyckades i hård kamp med ”ungdomarna” få ihop 985. Totalt deltog 14 olika jägare under året, varav tio varit med på minst 10 jakter vardera.

Klicka här för att se säsongens resultat för Västerås rävjägare.

 

P18-km-dag arrangerades av PA SM0BGU i Kungens backe på Lovön. Jakten var gemensam för VRK och SRJ. 13 jägare i det 10 gradiga och mulna vädret. Terrängen var bra, med många stigar,cyckelstråk och motionsspår.

Magnus SM5MOG blev klubbmästare för VRK på 80 meter. Mellan tvåan Gunnar och trean Peter skiljde det bara 1 sekund. Då tidtagningen på km-natt var manuell finns det en viss osäkerhet i tiderna. Mellan segraren och tvåan skiljde det elva minuter.

VRK:s avslutning den 13 november
VRK’s avslutning är flyttad till onsdag 13 november, 19:00 i VSOK’s klubbstuga Orientalen. Inbjudan kommer senare.

Rolf SM5DIY

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com