Varför ska man bli sändaramatör?
— Skapa slogan som säljer
Vinn ICOM:s nya QRP-transceiver IC-705

Posted by Erik SM7DZV on 29 oktober, 2019 in Nyheter |

ICOM:s nya QRP-transceiver IC-705 — första pris i den slogantävling som föreningen nu utlyser.

Varför ska man bli sändaramatör?

Har du ett bra och snärtigt svar på frågan, skicka in det till SSA och delta i en tävling om bästa slogan, som pågår fram till och med januari månad. Vinnaren av SSA:s slogantävling får som pris ICOM:s nya QRP-transceiver IC-705.

Tävlingsbidragen kan mejlas eller skickas med brev vill SSA. Tävlingen pågår från 1 november 2019 till och med den 31 januari 2020. Priset kommer att överlämnas till vinnaren vid SSA:s årsmöte i Östersund.

”Ska tala till själ och hjärta”
”Helst en kort fras. Krångla inte till det. Din slogan ska tala direkt till själ och hjärta och göra att man blir nyfiken på amatörradion”, skriver SSA i anvisningarna.

 

Ska användas i marknadsföring av amatörradio
SSA kommer att använda bidragen i sin marknadsföring av amatörradio. Den som vinner tävlingen får acceptera att hens namn och bild kan komma att publiceras tillsammans med tävlingsbidraget. Vinnaren får själv bekosta vinstskatt. Radion bekostas av QTC:s annonsavdelning. Förslagen bedöms av en jury som utses av SSA:s styrelse.

Alla SSA-medlemmar får bidra med var sitt bidrag. Även SSA-anslutna klubbar är välkomna att delta. SSA:s styrelsemedlemmar deltar inte.

Länk — Läs mer:
SSA:s Inbjudan: Särtryck ur QTC november 2019.
SSA hemsida: Tävla och vinn..

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com