Nu har IARU släppt sin nya webbsida

Posted by Erik SM7DZV on 30 januari, 2020 in Nyheter |

Mats, SM6EAN.
SSA IARU liaison
IARU website project manager

Efter en längre tids arbete har IARU nu släppt sin nya hemsida på nätet. I linje med hur IARU är organiserat, är webben uppdelad på en global site (www.iaru.org), där gemensamma delar hanteras, och en del för respektive region (R1, R2, R3) där region 1 kan nås på samma URL som tidigare: www.iaru-r1.org. I skrivande stund är globala siten och siten för region 1 släppta, medan regionerna 2 och 3 följer snarast.

Enklare att hitta information
Det är en omfattande förändring som är gjord med förhoppningen att det skall bli enklare att både få ut och hitta information. Mycket av den rullande aktiviteten bedrivs i kommittéer och arbetsgrupper (”Committees & WG”) och där skall information kunna hittas om olika intresseområden. Bland annat handböcker och bandplaner brukar vara av intresse.

Referensdel i menyn
Det finns även en referensdel i menyn där tanken är att man snabbare skall komma till detaljinformation.

Ta gärna en stund och kika på hur det ser ut, och var intressant information finns.

/Mats, SM6EAN
IARU website project manager

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com