Lyssna på HQ-nätet från den 15 februari

Posted by Erik SM7DZV on 15 februari, 2020 in Nyheter |

SSA:s ordförande
Anders Larsson SM6CNN.
FOTO ©Mats SM7BUA

Under HQ-nätet den 15 februari rapporterade SSA:s ordförande Anders SM6CNN om det kommande ungdomslägret Nota i Norge, som nu är övertecknat. Arrangörerna kommer inte att kunna ta emot alla som ansökt om att få delta.

Informationen rymde även en rapport om firandet av World Radio Day i Grimeton, om Elsäkerhetsverkets arbete för att spåra störkällor, bland annat från solenergianläggningar. En annan punkt handlade om Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, MSB, som nu vänder sig till frivilligorganisationer för att planera insatser vid allvarliga samhällskriser.

HQ-nätet – SSA:s mest aktuella information
HQ-nätet är information från SSA:s ordförande och sänds på 3704 kHz, lägre sidbandet, första och tredje lördagen varje månad. Lyssna för att hålla dej uppdaterad och checka in för att visa amatörradions bredd.

Om inspelningen
Amatörradionyheterna försöker att i möjligaste mån spela in och återge HQ-nätet, som en service till radioamatörer vars mottagning är störd eller som ligger utom räckvidd. Inspelningarna är gjorda i Böda på Öland med SDR-Play och programmet SDR Console.

Lyssna på tidigare sända HQ-nät  —>

Tidigare inspelade HQ-nät

HQ-nätet den 1 februari 2020, opertör SM6CNN

 

HQ-nätet från den 18 januari 2020 Operatör SM6CNN

 

HQ-nätet från den 7 december 2019 Operatör SM6CNN

 

HQ-nätet från den 2 november 2019 Operatör SM6CNN

 

HQ-nätet från den 10 oktober 2019, Operatör SM5PHU

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter:,

Copyright © 2014-2020 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com