Nytt schema för årsmötesstationen SE20SSA
Sänder också på telegrafi från första mars

Posted by Erik SM7DZV on 23 februari, 2020 in Nyheter |

Körschemat för årsmötesstationen SE20SSA ändras. När det är HQ-nät, dvs första och tredje lördagen i månaden, kör man SSB i samband med och direkt efter HQ-nätet på frekvensen 3704 kHz. Stationen är också aktiv varje söndag, efter SK3SSA-bullen, på LSB 3750 kHz.

Jämtlands Radioamatörer öppnar också för telegrafi, på lördagar efter HQ-nätet och söndagar omkring klockan 10:30, efter bulletinsändningen. Frekvensen kommer att vara 3525 kHz +/- QRM.

 

Lovar telegrafi så mycket som möjligt
— Vi kan inte garantera telegrafiaktivitet alla planerade dagar, men vår operatör Björn SM3GVP har lovat att vara aktiv så ofta han kan, säger Johan SA3BYC. Vi ber er anpassa takten efter er motstation, så att även de som är nybörjare och kanske lite osäkra ska våga ropa upp, kunna hänga med och få ett QSO.

Stationen aktiv sedan den 11 januari
Årsmötessignalen SE20SSA, som aktiveras fram till helgen 24-26 april, har varit aktiv sedan 11 januari. Klubben har loggat 156 kontakter på SSB och svarat på frågor och informerat i samband med SSA:s HQ-nät. Av dem som varit i kontakt med årsmötesstationen hittills är 106 unika SM/SA stationer samt två LA.

Utlottning på årsmötet
— Lyssna efter SE3SSA och ropa in, säger Johan. Om du kommer till Östersund och årsmötet så blir du med i vår lilla utlottning på fredag och lördag.

Erik SM7DZV
Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com