Eskilstunaförlag erbjuder coronarabatt:
— Stanna hemma. Läs en bok. Vi sänker 30 %

Posted by Erik SM7DZV on 23 mars, 2020 in Nyheter |

Christer Bergström, bokförläggare och författare, Eskilstuna.
Foto: Vaktel förlag.

— Jag vill dra mitt strå till stacken i dessa coronatider, skriver bokförläggaren Christer Bergström, Vaktel förlag i Eskilstuna. Jag vill att människor ska ha något vettigt att göra och hålla sig hemma för att inte riskera att bli smittade eller sprida smittan vidare.

— Jag erbjuder 30 procents rabatt på alla böcker som Vaktel förlag har gett ut, utom de allra nyaste som vi publicerat under 2020.

Under veckan som gick kom det ett nyhetsmeddelande från Vaktel förlag i Eskilstuna. Förlaget föreslår att människor, i karantän eller eller på olika sätt isolerade eller uttråkade på grund av den pågående virusepidemin, ska passa på tillfället och läsa en bok så länge.

30 procents rabatt fram till den 8 april
Fram till och med den 8 april lämnar förlaget därför 30 procents rabatt på samtliga böcker man utgivit till och med 2019 . Nya publiceringar under 2020 är undantagna från coronarabatten. Köparens motprestation är att först ha prenumererat på förlagets kostnadsfria nyhetsbrev.

 

Titlar och priser — före rabatten
Erbjudandet gäller fram till och med den 8 april 2020. Anmälan till nyhetsbrevet görs längst ned till höger på förlagets hemsida. Böckerna kan sedan beställas omgående. Betalning mot faktura inom 30 dagar. Titlar och priser, före rabatten, framgår här.

Beställ via mejl
OBS! Beställ inte på Vaktel förlags nätbokhandel, för där finns inte rabatten inlagd. Den som vill beställa och utnyttja Coronarabatten uppmanas skicka beställningen via mejl till forlag@vaktelforlag.se

Boken om århundradets spionhistora
För en månad sedan uppmärksammade Amatörradionyheterna förlagets bok Borisprojektet, efter att ”århundradets spionhistoria” hade blivit känd genom Washington Post. Boris hette Hagelin i efternamn och var kryptotekniker. Under flera årtionden tillverkade och sålde han kryptoapparater med bakdörr öppen för amerikanska och tyska säkerhetstjänster.

De manipulerade kryptoapparaterna såldes till ”opålitliga” länder medan omanipulerade apparater, med säkra krypton, såldes till vänligt sinnade länder. Totalt försågs mer än 100 länder med kryptoapparater, vars meddelanden enkelt kunde läsas av säkerhetstjänster i bland annat USA och Tyskland. Det inträffade väckte stort medialt intresse när Washington Post i mitten av februari uppmärksammade händelsen.

”Ingen nyhet för oss…”
”Ingen nyhet för oss”, menade då förläggaren Christer Bergström från Eskilstuna. Vi publicerade en bok om händelsen, Borisprojektet, redan 2016…

Erik SM7DZV

Länk:

Amatörradionyheterna: Washington Post: “Århundradets spionhistoria”

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com