När SM6ZEM lämnar SSA:s styrelse:
Ser fram emot tomma sidor i kalendern

Posted by Erik SM7DZV on 1 maj, 2020 in Nyheter |
Uppdaterat 2020-05-02

Mer tid för båten — White Speed — och sjön, det ser Hans-Christian fram emot nu när han lämnat SSA:s styrelse.
FOTO: Privat.

I samband med SSA:s årsmöte i Östersund, som inte blev av som det var tänkt, lämnar Hans-Christian SM6ZEM sitt uppdrag som ledare för sektionen Rekrytering, Redaktion och Marknadsföring i SSA:s styrelse.

Helt nyligen gick Hans-Christian in i en veckas frivillig karantän ombord på sin båt. Hans-Christian var aldrig sjuk och nu är han tillbaka på land.

— Båten är komfortabel och nu för tiden kan man ju arbeta lika bra (eller bättre) på distans, så det var inget problem, skriver Hans-Christian. Dessutom fick jag några riktigt fina dagar på en lummig favoritö, med härliga promenader tillsammans med min jaktlabrador Malva.

Lämnar uppdraget med blandade känslor
— När jag nu stiger av så gott som allt sker det med blandade känslor. Roligt har det varit nästan jämnt och jag kommer att sakna mina vänner i mitt arbete, sammanfattar Hans-Christian. Men det blir befriande att inte ha några uppdrag styrda av almanackan. Det enda som jag ska fortsätta med, och det med styrelsens goda minne, är att ibland producera små videos för SSA Play. När jag får lust och på mina villkor.

 

SSA organiserar om
— Vi gör även om en del av organisationen i SSA.  Min sektion Rekrytering, Redaktion och Marknadsföring splittras upp nu när jag även lämnar dessa funktioner. Det blir förutom styrelseuppdraget ytterligare sex personer som tar över mina sysslor. Samt att styrelsen i fortsättningen ska tillsätta en grupp vid varje speciell satsning för rekrytering och marknadsföring. Nya krafter kommer in med fräscha idéer och det ser vi fram mot med god tillförsikt.

Malva, jaktlabrador, 8 år.
FOTO: Privat.

Etiketter: , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com