SDR.hu stängd — Här är ny adress
Databas över (nästan) alla Kiwi SDR-mottagare

Posted by Erik SM7DZV on 11 juni, 2020 in Nyheter |

Sdr.hu är visserligen stängd, men i princip alla Kiwi SDR-mottagare har återuppstått här. Klicka här för länk.
(Finns även under SDR-mottagare i huvudmenyn.)

Även världskartan finns tillgänglig, t.o.m. i en bättre version, antingen genom att klicka på ”KiwiSDR Map” längst upp till vänster eller genom att gå direkt till http://rx.linkfanel.net/ där man kan klicka på kartnålarna för att få namn eller QTH för önskad mottagare, som därefter kan sökas i listan

73 de Eric SM6JSM

 


Publicerat den 2020-06-08:

SDR.hu-projektet avslutat. Sajten stängd

Andras HA6ILM har nu stängt sin populära sajt SDR.hu.
FOTO: Klipp från Andras webb på nätet.
Klicka på bilden för länk.

”SDR.hu-projektet är är nu avslutat. Jag vill tacka alla som följde med på min resa”, skriver Andras HA7ILM på den numera stängda sajten.

Jag hoppas att du hade glädje av att lyssna på webbplatsen och att du haft tillfälle att lära dig en del om SDR. Syftet med webbplatsen var att ge amatörradiooperatörer en teknisk demonstration av SDR, Software Defined Radio. Jag hoppas att detta mål har uppnåtts.

 

Andras forsätter:

Den här webbplatsen var ett enmans hobbyprojekt, medan mina uppgifter och mitt ansvar växte. Samtidigt flyttade mitt fokus till andra projekt där jag hoppas kunna påverka mera, i en positiv riktning. Det leder till att jag inte kan fortsätta vidareutveckla SDR.hu och skydda det från missbruk.

Dessutom tror jag att den här webbplatsen har några bra alternativ nu. Icke desto mindre borde enligt min mening amatörradiomottagare delas med strikt åtkomstkontroll i framtiden. Om du har fler frågor, kontakta gärna FAQ.

73!
Andras, HA7ILM

 

Fri översättning: Erik SM7DZV
Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com