YOTA online — del 2. Start idag klockan 18 UTC

Posted by Erik SM7DZV on 25 juni, 2020 in Nyheter |

Klicka på logotypen för länkar och övrig information.

Ibland brinner det i knutarna. Nu till exempel — åtminstone för dem som är intresserade av att delta i YOTA Online.

Det är en aktivitet som IARU reg 1 anordnar och som kommer att pågå på nätet från idag den 25 juni med start klockan 18.00 UTC. Det är drygt tre och en halv timme innan det drar igång. Det är ont om tid och det beror på att pressmeddelandet skickades ut väldigt sent.

Nätförbindelser kräver som alla vet inga antenner, inga avstämningar, inga uppvärmda glödtrådar. Därför finns det möjligheter den här gången för unga sändaramatörer att hinna med i svängarna. (Klicka på logotypen för att ladda upp inbjudan (på engelska).)

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com