SSA:s HQ-nät den 15 augusti
— Om QSL-sorteringen som återupptagits
och om förberedelserna för ett årsmöte i höst

Posted by Erik SM7DZV on 16 augusti, 2020 in Nyheter |

SSA:s ordförande Anders Larsson SM6CNN.

SSA:s ordförande Anders SM6CNN var som vanligt operatör under HQ-nätet den 15 augusti.

Han inledde med en rapport om den återupptagna QSL-sorteringen. Den återstående tiden handlade om förberedelser för att genomföra SSA:s årsmöte i höst. Det planerade årsmötet i april inställdes som bekant på grund av Covid-19-pandemin.

SSA:s ledning har diskuterat olika former för hur det uppskjutna årsmötet ska kunna genomföras. Beslut kommer sannolikt att fattas under vecka 34.

Det mesta tyder just nu på att medlemmarna kommer att få svara skriftligt på styrelsens redovisningar och förslag. På detta sätt kommer alla medlemmar att kunna delta i besluten, oavsett tillgång till internet eller ej.

Lyssna på inspelningen:

 

Om inspelningen
Amatörradionyheterna försöker att i möjligaste mån spela in och återge HQ-nätet, som en hjälp till radioamatörer vars mottagning är störd eller vars QTH ligger utom räckvidd för den aktuella sändaren och frekvensen. Dagens inspelning är gjord i Borensberg av Lennart SA5MMM. Inspelningen omfattar endast själva nyhetssändningen. Störningar och onödigt brus har i görligaste mån reducerats på redaktionen.

Etiketter:

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com