Limmared har flyttat över länsgränsen:
”Växte ur lokalerna. Hittade nya i Gislaved”

Posted by Erik SM7DZV on 2 oktober, 2020 in Nyheter |

Cecilia Lind, ekonomichef, och Manuel Larsson, ägare och VD, grundade Limmareds Radio och Data AB, som nu flyttat från Limmared till Gislaved.
FOTO: Privat.

Manuel Larsson SM6TMR under öppningsdagens hektiska arbete i det stora lagret.
Foto © Mats SM7BUA.

Den 1 oktober slog Manuel SM6TMR upp portarna till den nya butiken och lagret i Gislaved efter många år i Limmared. Företaget flyttar över länsgränsen, från Västra Götaland till Jönköpings län. Företagsnamnet förblir oförändrat.

”Ett verkligt lyft” säger ägare och personal i företaget som vuxit ur sina gamla lokaler och flyttat in i en nya lokaler på upp emot 500 kvadratmeter på Marielundsgatan i Gislaved. Fräsch entré och kontorslokaler möter besökaren.

Shack där kunden kan provköra sin drömstation
I företagets hjärta, det stora lagerutrymmet som är tillgängligt för besökarna, kommer hugade spekulanter också få chans att provköra sin drömstation. Kundernas nya provkörningsshack är ännu inte klart och antennmasten från Limmared har ännu inte kommit på plats på det nya stället.

Flera av de stora märkesvarorna för amatörradio kan man hitta i butiken, och naturligtvis också allt mellan ”himmel och jord” av radiorelaterat material och data.

 

Grundades ursprungligen 1988
Företaget har i olika former funnits i Limmared sedan 1988 men fick sitt nuvarande firmanamn 2007. Från början var företagsformen enskild firma, vilken år 2012 ombildades till aktiebolag. Flytten till Gislaved berodde på att man inte kunde fortsätta växa. 250 kvadratmeter affärs- och lageryta i Limmared har nu bytts mot det dubbla i Gislaved.

”Växte ur de gamla lokalerna”
— Vi växte helt enkelt ur det gamla, och det fanns inga lämpliga lokaler för oss i Limmared, säger Manuel Larsson SM6TMR.

”Känns bra. Nu kan vi fortsätta växa”
— Det här känns riktigt bra, säger Cecilia Lind, som tillsammans med Manuel startade företaget. Nu dubblar vi affärs- och lagerytan och kan fortsätta växa. Det hade varit skillnad om vi hade varit tvungna att byta lokal för att rädda företagets ekonomi. Nu känns allting enbart positivt.

Text: Mats SM7BUA och Erik SM7DZV

Etiketter: ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com