Pandemin vållade kraftig förlust för Radiomuseet

Posted by Erik SM7DZV on 6 oktober, 2020 in Nyheter |

Klicka på bilden för att ladda ned och läsa nyhetsbrevet.

Radiomuseets nyhetsbrev för oktober finns tillgängligt sedan ett par veckor. Efter den långa nedstängningen har museet öppnat igen, och besökarna har börjat komma tillbaka. I nyhetsbrevet finns en rapport från årsmötet, som omvalde Jeanette Nilsson som ordförande.

I en resumé över det gångna året konstaterar Jeanette Nilsson att 2020 inte har varit något vanligt år. En ekonomisk konsekvens av pandemin blev att man i stället för en driftbudget i balans tvingas acceptera en förlust på 140 000 kronor…

…eftersom vi har haft stängt i sex månader, alltså inga inkomster från inträden, uthyrning av Hugo Hammars sal och guidningar.[…] Vi försöker få kompensation för en del av underskottet, men det blir inte så lätt. Vi har nu öppnat museet på onsdagar och söndagar och några möten har åter kommit igång, så det kanske blir bättre i slutänden, men ett underskott blir det.

Nyhetsbrevet rymmer som vanligt många intressanta artiklar. Ladda ned och läs.

Etiketter: ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com