Radiomuseet säljer amatörradioutrustning

Posted by Erik SM7DZV on 1 november, 2020 in Nyheter |

Radiomuseet annonserar ut amatörradioutrustning. Lägg märke till lägsta bud. 
Budgivningen avslutas den 16 november.

I Radiomuseets nyhetsbrev för november, nr 142, finns en annons om amatörradioutrustning som föreningen vill sälja. Det rör sig som amatörradioutrustning som museet erhållit efter avlidna radioamatörer. Vissa apparater har ställts ut i museets lokaler, medan andra ska säljas, i första hand till Radiohistoriska föreningens medlemmar.

Sedan försäljningen annonserats ut i Nyhetsbrevet har spekulanter möjlighet att fram till den 16 november lägga bud på objekten. Notera att försäljningsobjeketen har åsatts ett lägsta bud. Efter anbudstiden informeras budgivarna om budgivningen. Om ett objekt bara fått ett enda bud, säljs objektet till budgivaren. Om ett objekt fått flera bud, kommer objektet att auktioneras ut mellan de aktuella budgivarna.

Det kan löna sig att gå med som medlem
Medlemmar i Radiohistoriska föreningen favoriseras vid försäljningen på så sätt, att priset rabatteras med 15 procent. Icke-medlem kan gå med i föreningen innan budgivning. Medlemsavgiften är för närvarande 300 kronor per år.

 

Apparaterna säljs i befintligt skick. Radiohistoriska föreningen ansvarar inte för funktion eller tillbehör. Detaljerad specifikation kan fås från exempelvis www.rigpix.com eller Google. Köparen ska hämta sin vara på Radiomuseet. Radiohistoriska föreningen ordnar inte med transport. Betalning görs vid avhämtningen på museet.

Gör så här för att delta i budgivningen
Buden ska skickas till Radiohistoriska föreningen, Radiomuseet, Anders Carlssons gata 2, 417 55 Göteborg eller till info@radiomuseet.se. Budgivaren ska ange om hen är medlem i Radiohistoriska föreningen eller ej. Notera att icke-medlem kan ansluta sig till föreningen innan budet lämnas.

Även radiorör, stenkakor och böcker till salu på Radiomuseet
På radiomuseet går det också att köpa bland annat radiorör, stenkakor och böcker. Här är förteckningen över tillgängliga radiorör i november 2020:

Radiorör som finns till salu på Radiomuseet i november 2020.

Klicka på bilden för förteckning över stenkakor till salu på Radiomuseet.

Böcker till salu.
Klicka på bilden för länk.

Klicka på bilden för länk.

Klicka på bilden för länk.

 

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , , , , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com