SK3GA i Hudiksvall pausar fysiska klubbträffar

Posted by Erik SM7DZV on 6 november, 2020 in Nyheter |
(2020-11-06)

Eftersom smittspridningen av Covid19 nu åter tagit fart har Hudiksvalls sändaramatörer beslutat att pausa klubbens fysiska träffar. I fortsättningen kommer klubben enbart att träffas digitalt på Jitsi.

Klubben kommer inledningsvis att hålla stängt 9/11, 16/11 och den 23/11. Efter den 23/11 kommer man att ta ett nytt beslut för att då avgöra om det går att återuppta de fysiska träffarna.

 

Regler för besök i klubblokalen
Medlemmar är dock välkomna att nyttja klubblokalen för att aktivera signal och lufta utrustningen. För att göra detta är det noga att man tvättar händerna direkt vid ankomsten till stugan.

Man får helt enkelt inte passera hallen förrän man tvättat händer med tvål och vatten. Den som vill koka kaffe eller nyttja kökets faciliteter måste tvätta händerna före och efter detta. Håll en god handhygien under hela dit besök. Avstå från besök om du känner dig minsta lilla krasslig, uppmanar styrelsen.

Klubbens radioutrustning
tillgänglig för kommun och myndigheter
Föreningens radioutrustning är även tillgänglig för kommun och myndigheter om det skulle krävas. Skulle ett sådant behov uppstå meddelar styrelsen det så snart det kan ske.

Följ pandemins utveckling
Följ pandemins utveckling och myndigheters rekommendationer på www.krisinformation.se, skriver styrelsen för SK3GA genom styrelsen och ordföranden Henrik SA3BPE.

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com