On the Air Magazine — en ny tidning
från ARRL till hjälp för nya radioamatörer

Posted by Erik SM7DZV on 24 december, 2020 in Nyheter |

ARRL: On the Air Magazine.
Klicka på bilden för länk.

On the Air Magazine är en ny tidning som ARRL börjat erbjuda sina medlemmar. Syftet är att hjälpa nya radioamatörer igång för att nå högre licensklasser samt att nå radioamatörer som kan ha haft sina licenser under flera år utan att egentligen ha kommit igång med hobbyn.

Tidningen levereras sex gånger om året och innehåller artiklar, instruktioner och tips för att välja utrustning och byggprojekt. Den förklarar också hur man kan engagera sig inom nödkommunikation. Den belyser upplevelserna bland personer som använder radio för att stödja sina samhällen liksom bland de som använder amatörradion som ren hobby.

”Oavsett om du precis har klarat ditt första teknikprov, eller om du har haft licens i flera år men aldrig riktigt kommit igång med amatörradio, kan On the Air Magazine hjälpa dig att ta ditt intresse för radio till nästa nivå med tydlig och användbar information”, skriver ARRL i sin presentation.

Tack för tipset till Gunnar SM0DOU.

Länkar:
ARRL: On the Air Magazine 
ARRL: Hämta hem ett exempel för påseende.
ARRL: On the Air Podcast

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com