Årets Dayton Hamvention ställs in
Nytt försök att arrangera mässan i maj 2022

Posted by Erik SM7DZV on 27 januari, 2021 in Nyheter |

Dayton Hamvention 2021 inställd.
Klicka på bilden för länk.

Årets upplaga av Dayton Hamvention ställs in. Mässans exekutivkommitté pekar på flera bakslag för arbetet att komma ur Covid-19-pandemin.

Nästa Hamvention planeras till den 20 – 22 maj 2022.

Som viktigaste orsak till beslutet pekar kommittén på det akuta problemet med vaccindistributionen. Både i USA och i resten av världen släpar vaccinleveranserna tidsmässigt efter det som hade planerats. Till det har kommit nya mera smittbara former av Covid-19-viruset, vilka under de närmaste månaderna kan öka risken för ännu större spridning av sjukdomen.

De som köpte biljetter till förra årets uppskjutna mässa fick giltigheten på biljetterna förlängda till i år. Den giltighetstiden förlängs nu ytterligare ett år, till mässan 2022. Samma sak gäller för dem som redan köpt biljetter till årets mässa. Biljettköpare som hellre vill ha sina pengar återbetalda uppmanas kontakta Hamventions biljettkontor.

Länk
Hamvention: Hemsida

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com