Ladda ned det bästa träningsprogram
som finns för CW: Just Learn Morse Code!

Posted by Erik SM7DZV on 3 februari, 2021 in Nyheter |
Publicerat 2021-02-02. Uppdaterat 2021-02-03.

Håkans SM5OCK:s telegrafnyckel, en anrik Öller.

Nästa vecka startar Ölands Radioamatörer genom Mats SM7BUA och undertecknad en avrostningskurs för radioamatörer som glömt eller inte vågar använda telegrafi på banden. Det vill vi ändra på. Aktiviteten handlar om avrostning, inte grundutbildning. Mer information kommer.

Telegrafi handlar om ljudbilder, inte om prickar och streck på ett papper. Det är det första man behöver lära sig. Glöm allt om prickar och streck på papper och lär dej ljuda tecknen:  didadit för R, dadida för K. Vi kommer att tala mer om ljudbilder, när kursen börjar, men det skadar inte att du som är intresserad börjar tänka i de här banorna redan nu.

Till att börja med kan ni som är intresserade att delta ladda ned det bästa telegrafiprogram som jag har hittat: Just Learn Morse Code. Om just du har ett annat favoritprogram för telegrafiträning — fortsätt vara lycklig och använd det. Avrostningen går ut på att vi ska få fler aktiva telegrafister, inte att vi ska börja diskutera vilket inlärningsprogram som är bäst.

Anmäl ditt Intresse
Klicka på textrutan i högerspalten för att mejla och anmäla ditt intresse.
Ladda ned Just Learn Morse Code
Klicka på textrutan i högerspalten för att ladda ned programmet.

Erik SM7DZV
Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com