Emmaboda planerar radioträff i slutet maj

Posted by Erik SM7DZV on 13 mars, 2021 in Nyheter |
Publicerat 2021-03-12. Uppdaterat 2021-03-13.

Manuel Larsson SM6TMR och Limmared Radio och Data var en av utställarna under höstens radioträff i Rasslebygd.
FOTO © Erik SM7DZV.

Emmaboda Radioklubb SK7UO och Möre FRO planerar att försöka genomföra en radioträff i Rasslebygd den 28 – 30 maj 2021. En förutsättning är att pandemiläget då är sådant att myndigheterna kan bevilja tillstånd. Tillstånd kommer att sökas i mitten av april, och sedan återstår att se hur det går.

Rassleträffen, som genomfördes första gången i oktober 2020, gav mersmak. Nu försöker sig arrangörerna på ett da capo. Träffen hålls utomhus, och det gamla festivalområdet är mycket stort. Det borde inte vara några problem att undvika trängsel.

Mer bekymmersamt vid träffen i oktober var att internettäckningen var skakig. En del knallar fick då lov att kolla täckningen inom området och sedan flytta sina marknadsstånd för att få swishbetalningarna att fungera.

Länk
Amatörradionyheterna (2020-10-11):
Coronaavstånd vid radiomeeting i Rasslebygd.

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com