Bjarne SM7FBJ trefaldig vinnare av SKD

Posted by Erik SM7DZV on 10 juli, 2021 in Nyheter |

För tredje gången i rad hade Bjarne SM7FBJ Sveriges vackraste handstil på telegrafi.

49 inskickade loggar efter Midsommardagens Straight Key Day, SKD, kan vara deltagarrekord för aktiviteten. Bjarne, SM7FBJ röstades fram för vackraste handstilen för tredje SKD-omgången i rad. Tvåa i omröstningen kom Stefan SM6NSA och trea blev Peter SM2CEW.

Utöver medaljerna lottades i år ut två Begali Spark telegrafinycklar. För att få delta i utlottningen krävdes att man förekom på minst fem inskickade loggar. Det innebar en vinstchans per nyckel på höga 7,69 procent. Vinnare av de två telegrafinycklarna blev Lasse SM0FDO och Håkan SM5OCK. Läs resultat och övrigt om SKD på SCAG:s hemsida.

Nästa SKD avgörs den 1 januari 2022. Tills dess kommer nya regler och delvis nya tider. Detaljerna kommer att publiceras på SCAG:s hemsida på nätet.

Länk
SCAG Hemsida

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com