SM0-distriktets hedersdiplom
tilldelades Anders SA0CCA för nya ringar

Posted by Erik SM7DZV on 15 september, 2021 in Nyheter |

Anders SA0CCA t.v. mottar med coronahälsning sitt distriktshedersdiplom av Robert SM0TAE.
Foto Jan Olof SM0IFP

Klicka för stor bild.

Vid en ceremoni nyligen hos Södertörns Radioklubb, SK0QO, tilldelades Anders, SA0CCA, stockholmsdistriktets hedersdiplom för sina insatser och sitt engagemang med onsdagsringen och fredagsringen.

Formellt fick Anders ta emot diplomet vid ett digitalt möte redan den 15 november förra året. Det fysiska överlämnandet skedde nu vid träffen hos SK0QO.

I motiveringen till utmärkelsen heter det att ”Anders har med dessa initiativ, och med oförminskad entusiasm, stark bidragit till att öka aktiviteterna på våra amatörradioband både lokalt och nationellt.

 

100-talet incheckningar
Anders startade under 2016 de båda ringarna från sitt QTH i Huddinge. Förutom onsdagsringen och fredagsringen som Anders driver i Huddinge Sändaramatörers regi och som nu har upp mot 100-talet incheckningar, är han också styrelsesuppleant i SödRa.

Onsdagsringen startar klockan 20 på 145 MHz och flyttar sedan till 50 MHz. Fredagsringen startar klockan 20 på 10-metersbandet och flyttar sedan till
80-metersbandet.

Läggs ut på Youtube
Båda ringarna länkas via ATV på 23cm-bandet, för att sedan återutsändas på Youtube, med idag 40-talet tittare och 100-talet prenumeranter.

 

Länk:
Huddinge Sändaramatörer.

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com