Magnus SA5MOG segrade i Örtagården

Posted by Erik SM7DZV on 28 september, 2021 in Nyheter |

Tävlingskarta från VRK:s rävjakt på 80 meter  i Örtagården.
Klicka på kartan för att se de snabba löparnas vägval.
Källa: www.hakasen.se

— Av Rolf SM5DIY —

Västerås Radioklubb, VRK, genomförde i början av månaden en 80-metersjakt i Örtagården med John SM5DAA som banläggare. Segrade gjorde Magnus SM5MOG med Leif SM5EZM på andra plats. Åtta startande hade åtta olika banval på den 1,9 km långa banan.

Nästa VRK-jakt blir klubbmästerskap på två meter den 2 oktober med start klockan 10.00 i Vedbo. Rolf SM5DIY är banläggare. Start på parkeringen vid sidan av skidbacken. Sväng av från E18 vid trafikplats 131 Vallbymotet. Följ Vallbyleden norrut cirka 2,2 km. Sväng vänster nedanför skidbacken. Följ vägen cirka 400 meter till parkering på vänster sida.

 

Inga resultat från NM i Danmark
— Jag var inte med på NM i Danmark eller på SM i Stockholm, så jag har varken resultat eller gångbara kartor för att göra video på deltagares GPS spår, skriver Rolf.

Skolornas orientering i full gång
— Skolorna har börjat med höstterminens orientering, och jag har haft fullt jobb med att revidera gamla kartor och göra nya samt paketera dem med namn, loggor mm. Hittills över 15 kartor i augusti och september och flera är på gång. Detta gör att tiden för annat är knapp.

Resultat

RPO 80 meter Örtagården 2021-09-11

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com