Lussefika och öppet hus hos Limmared

Posted by Erik SM7DZV on 5 december, 2021 in Nyheter |

Tomtenissen själv, Manuel SM6TMR, gör sig beredd att mäta upp koaxialkabel medan besökarna koncentrerar sig på sina egna intressen.
FOTO Janne SM5SUH.
Klicka här för länk till Jannes övriga bilder från dagen.

Lussefika hos Limmareds Radio och data är tradition sedan många år. Igår, den 4 december var det dags igen. Det var som vanligt välbesökt och fullt med bilar på parkeringen. Trots besvärligt väder och tveksamt väglag räknade man in många långväga besökare.

Efter pandemirestriktioner, med så gott som alla amatörradioträffar inställda, kändes det bra att få tillfälle att besöka ”Limmared” som nu flyttat företaget till Gislaved. Flytten berodde på att firman växte ur sina lokaler och man behövde mera utrymme, något som man hittade i Gislaved.

Besökarna kunde som vanligt gå runt och kolla lagret av radiostationer och alla upptänkliga sorters tillbehör. Minst lika viktigt var det nog också att träffa gamla vänner och bekanta, som man i många fall inte hade träffat på snart två år. Fel var det naturligtvis inte heller med kaffe, lussebullar och varm korv.

Etiketter: , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com