SOCWA-lotteriets dragning skjuts upp
Nytt datum meddelas så snart läget klarnat

Posted by Erik SM7DZV on 11 januari, 2022 in Nyheter |

Coronakarantän har drabbat SOCWA-lotteriets dragning. En av funktionärerna vid dragningen har fått in Covidsmitta i sin familj. Dragningen, som skulle ha genomförts nu på fredag den 14 januari, måste därför flyttas framåt. Det är just nu tveksamt om en vecka räcker.

SK7RN:s förhoppning är att dragningen ska kunna ske en vecka senare än vad som tidigare var planerat. Dragningen skulle i så fall kunna ske den 21 januari. Situation är dock högst osäker och osvuret är bäst. Klubben återkommer med information så snart läget klarnat.

Erik SM7DZV
Ordförande SK7RN

Länk
Amatörradionyheterna (2022-01-09):  Vinstchans för 60 i SOCWA-lotteriet

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com