2021 — ett bra år för Ölands Radioamatörer

Posted by Erik SM7DZV on 21 mars, 2022 in Nyheter |
(2022-03-19)

Ölands Radioamatörer genomförde under lördagen sitt årsmöte. Klubben redovisar för 2021 sitt hittills mest aktiva år.

SK7RN har bland annat haft kraftig medlemstillväxt, färdigställt och slutfinansierat sitt nödradionät, byggt upp en remotestation för kortvåg SSB. Klubben har också genomfört två terminers telegrafiavrostning samt delat ut priser till vinnarna i årets SOCWA-aktivitet.

Länk:
SK7RN Hemsida

SSA-bulletinen och anslutning till SvxLink
Föreningen läser varje söndag SSA-bulletinen över sina repeatrar på Öland. SK7RN:s tre repeatrar på Öland, i Böda, Borgholm och Mörbylånga, är sammankopplade med SK7RFL i Algutsrum och SK7JL i Spjutsbygd. Samtliga fem är anslutna till SvxLink och repeatrar över hela landet följer bulletinläsningen och många radioamatörer checkar in varje söndag.

Styrelsens sammansättning
Styrelsen för Ölands Radioamatörer har efter årsmötet följande sammansättning:
Ordförande: Erik Nyberg SM7DZV (omval), vice ordförande: Peter Lindquist SM6GXQ (kvarstår), sekreterare: Jonas Agerhed SM7UHX (omval), kassör: Rolf Törehed SM7OHE (kvarstår). Ledamöter: Göran Uvner SM0DMY (kvarstår), Michael Axelsson SA7LAB (kvarstår)samt Olle Alåsen SM7VPF (kvarstår).

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com