En ny agenda för digitala möten om radio
Intressera fler besökare? — Klubben avgör

Posted by Erik SM7DZV on 16 april, 2022 in Nyheter |
Publicerat 2022-04-13. Uppdaterat 2022-04-16.

Skärmdump från Jitsimöte med SK3BG den 12 april. Jörgen SM3FJF håller föredrag om de första åren med SF3HF-läger på Hemsö fästning.
Klicka på bilden för att komma till Agendan
FOTO Jörgen SM3FJF.

Möten och konferenser på nätet har gjort det lätt för alla att på digital väg besöka radioklubbar över hela landet och ta del av intressanta program och föredrag. Ett problem är att det är svårt att få en överblick av om var och vilka digitala aktiviteter som planeras och när de ska genomföras.

Läsare av vår nättidning har efterfrågat ett sätt att enkelt kunna hitta planerade nätkonferenser, att se planerade program och att få veta hur man ska göra om man vill delta.

Önskemål om nätkonferenser och möten
”Det är synd att man ska upptäcka intressanta föredrag och aktiviteter, först när de redan har genomförts”, som en läsare uttryckte saken.

Klubbarna avgör själva
Klubbarna avgör själva om de vill ha fler besökare på sina digitala möten.

Vi återinför därför en modifierad version av vår Agenda. Vi erbjuder klubbar och distrikt möjligheter att annonsera kommande aktiviteter på nätet. I huvudmenyn flyttar vi därför in menyfliken om strömavbrott till under Länkar. Vi placerar därefter fliken Agenda om bland annat digitala möten, på samma ställe där den fanns från början, i andra menyraden längst till vänster.

Nygammalt menyalternativ: Agenda
Under menyfliken Agenda publicerar vi därför i fortsättningen notiser om möten och konferenser, som klubbar och distrikt planerar att genomföra på nätet.

Skicka Din notis till vår Digitala Agenda
Ta chansen att få fler och nya besökare till era digitala möten. Skicka en notis och tala om för alla vad ni har på gång. Berätta om tidpunkt, program och lägg med länkar för mer information och hur man ska göra för att logga in.

Syns man inte så finns man inte
Det är klubbarna som avgör om det ska finnas något i denna spalt. Försök också att minnas att syns man inte, så finns man inte.

Klubbarna avgör om det ska finnas något i denna spalt
Under flera år erbjöd Amatörradionyheterna ett utrymme, Agenda, där klubbarna gratis kunde annonsera kommande aktiviteter. Intresset från flertalet av klubbarna var i stort sett noll, vilket ledde till att vi tog bort Agendan. Nu hoppas vi att erbjudandet till klubbar och distrikt att informera om sina kommande aktiviteter, digitala möten och konferenser liksom möten och fielddays IRL. vi hoppas att det denna gång ska ska mötas av ett bättre gensvar.

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com