Amatörradionyheterna har fyllt sju år
Tack alla ni som läser — fortsätt gärna tipsa!

Posted by Erik SM7DZV on 19 maj, 2022 in Nyheter |
Uppdaterat 2022-05-19 klockan 12.20.

Under perioden 24 februari till den 17 maj i år hade Amatörradionyheterna cirka 209 tusen besök enligt webbhotellets uppgifter. Det motsvarar ett dygnsgenomsnitt av cirka 2300 besökare.
Klicka på diagrammet för större skala.

Under det senaste året hade vår nättidning 850 000 besökare enligt  webbhotellets räknare. Det är siffror som inspirerar. Tack för att just du läser Amatörradionyheterna.

Den 19 maj var det sju år sedan jag började publicera nättidningen Amatörradionyheterna. Att jaga nyheter tar både tid och ork men ansträngningen uppvägs av att många uppskattar det vi publicerar.

Vår ambition: att alltid förmedla korrekta nyheter
Från första dagen, den 19 maj 2015, har vår ambition varit att våra data alltid ska stämma och att vi alltid ska förmedla korrekta nyheter. Som läsare ska du veta att vi alltid kontrollerar fakta och källor ytterst noga. Hittar vi, eller uppmärksammas vi på, sakfel eller korrekturfel korrigerar vi dem omgående.

 

Erik SM7DZV
Amatörradionyheternas sjuårsfest på redaktionens farstukvist, 2022-05-19.

Du ska kunna lita på det du läser
Vi vill att du ska känna att du kan lita på det du läser i Amatörradionyheterna. Därför är nästan alla våra artiklar försedda med uppgifter om källor och länkar för att du som läsare själv ska kunna kontrollera uppgifterna eller fördjupa dej i det ämne vi skriver om, om du vill det.

Bredare än bara amatörradio
Rapportering av nyheter som berör amatörradio och angränsande ämnen är viktig för vår hobby och dess utveckling. Vår nättidning har dock ett mycket bredare ämnesval än strikt amatörradio. Skälet till det är att världen och livet är så mycket större och mer än bara amatörradio. Det är därför vi ofta publicerar artiklar som rör aktuella samhällsfrågor som till exempel sårbarhet, säkerhetsfrågor och övergripande samhällsberedskap. Många av våra läsare har förklarat att det är just den bredden som gör att sidan är spännande att öppna.

Verktygslåda som gör det lättare för radiooperatören
Till detta kommer vår verktygslåda, med en uppsjö av länkar som gör det lätt för radiooperatören att få svar under pågående radiotrafik.

Skicka gärna in ett tips
Tack för att du besöker och läser Amatörradionyheterna. Skicka gärna in ett tips, när du ser något intressant.

 

 

 


FOTNOT

Det var så här det började:
Amatörradionyheterna (2015-05-23):
Letter of intent — En sprillans ny nyhetssajt — ”quick and dirty”

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter:

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com