Tack för att du fortsätter
att läsa Amatörradionyheterna

Posted by Erik SM7DZV on 5 augusti, 2022 in Nyheter |

Under en dryg månad har redaktionen gått på planerad sparlåga, och den situationen kommer att fortsätta under minst två månader till.

Tillgänglighetsanpassning av bostaden (i Böda),  det heter så när Byråkratisverige i dag talar om det som förr kallades handikappanpassning och alla förstod ordets verkliga innebörd, tar lejonparten av arbetsdagens timmar. Redaktionsarbetet får utföras när tillfälle ges.

Roligt upptäcka att läsarna är kvar
Desto roligare är det att nu upptäcka att nästan alla våra trogna läsare behållit sina vanor och fortsätter att besöka vårt nyhetsmagasin, om radio i allmänhet och amatörradio i synnerhet.

 

Liksom tidigare petar redaktionen också in notiser om cybersäkerhet, krisberedskap i samhället samt lite utrikespolitik. Det är sådant som vi vet att ni som läsare brukar uppskatta.

Verktygslådan: Ny länk visar åska
Till det kommer Amatörradionyheternas verktygslåda för alla aktiva radiooperatörer on the air. Vi har tagit bort länken till Lightning Maps, eftersom den slutat fungera bra. I stället har vi placerat länk till SMHI:s Åska och Nederbörd, som ger en bra bild av svenska förhållanden.

Rysk radiohistoria och nygammal bokanmälan på samvetet
Just nu har jag på samvetet (vänteläge, för er som inte har redaktionell bakgrund) en rysk radiohistoria från 1960-talet. (Artikeln har absolut ingen anknytning till dagens situation i Ukraina.) På samvetet finns också anmälan av en bok vars förstaupplaga kom 1991 och som läshungriga telegrafister kan köpa till vrakpris på Radiomuseet i Göteborg.

Tack alla
Jag knegar på. Det tar tid att bygga hus, men jag har också insett att det inte går att lägga ned en välbesökt nyhetssida hur som helst. Tack alla ni som hjälper mej hålla humöret uppe.

 

 

 

FOTNOT
Den procentuella jämförelsen av antalet läsares är gjord mellan augusti 2022 och vårens toppnotering i april – maj.

Etiketter:

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com