Byggbild 3, Böda Kronopark, 2 september

Posted by Erik SM7DZV on 2 september, 2022 in Ej radiorelaterad nyhet |

2022-09-01: Anslutningen mot den befintliga byggnaden är klar och vädersäkrad. Bilden visar ränndal i plåt med anslutande papptäckning.
Foto: © Erik SM7DV.

Jag har fortsatt mycket begränsad tid för redaktionsarbete. Husbygget tar all tid och ork. Det går inte fort när man ensam bygger hus, men det fungerar så länge man inte blir sjuk eller råkar ut för olycksfall.

Jag hinner bara undantagsvis skriva något själv. Bidragen från läsekretsen inskränker sig till rävjakt och QSL-rapporter. Jag har färdiga intervjuer och underlag för artiklar, som kommer att färdigställas och publiceras längre fram. Amatörradionyheterna lever fortfarande men går på sparlåga.

Husbygget utan problem och enligt tidsplan
Glädjande nog har inga problem uppstått med husbygget, och den informella tidsplanen håller: Grunden är klar, stommen är uppe, takstolarna är på plats och den kritiska anslutningen mot det befintliga huset är klar. Halva taket är klart och väderskyddat.

På programmet idag och i morgon står ställningsarbeten, rivning och återuppbyggnad. Därefter avslutande takarbeten, som beräknas vara klara i slutet av vecka 36, den 10 september.

Erik SM7DZV
Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com