SK5AA Västerås Radioklubb 80 år 2023

Posted by Erik SM7DZV on 11 december, 2022 in Nyheter |

Nästa år, 2023, firar Västerås Radioklubb 80 år. Detta gör oss till en av landets äldsta klubbar, vilket vi givetvis tänker fira. VRK kommer under hela året att använda vårt nya specialcall – 8S80AA – som kommer att aktiveras av VRK:s medlemmar.

Alla band — alla trafiksätt
Vi kommer att finnas på alla trafiksätt, och på alla band, och givetvis kommer vi även att försöka köra ett stort antal tester med det.

Specialdiplom
För diplomjägarna finns det också en möjlighet att köra ihop tillräckligt med poäng för att få vårt fina specialdiplom. Vi kommer att godkänna kontakter på samtliga band, från 6M till 160M, och man väljer själv vilket mode man vill köra oss på. Det går också att kombinera olika trafiksätt på valfria band. Grundkravet är att köra ihop 80 poäng, där varje medlem ger två poäng per band och 8S80AA ger fem poäng  per band. Vilka medlemmarna är kommer att annonseras ut på klubbens hemsida. Det är också där du hittar utförliga regler och övrig information om vårt jubileum. Adressen till hemsidan är WWW.SK5AA.SE

Övriga frågor rörande diplomet hänvisas till peppe@peppearninge.se

Julhälsningar!
Peter SM5GMZ

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com