SM0BYD Hasses QSL-rapport:
Sorterat 23 kilo QSL
som anlänt under en och en halv månad

Posted by Erik SM7DZV on 5 maj, 2023 in Nyheter |

Hasses SM0BYD QSL-rapport den 4 maj 2023

Tiden rusar och efter 1 1/2 månad har vi i alla fall lyckats samla på oss 23 kilo.
FOTO Hasse SM0BYD.

Tiden rusar och efter en och en halv månad har vi i alla fall lyckats samla på oss 23 kilo QSL, med avsändare från bland andra SRAL, ARI, RAST.

Tusen tack Lars, SM6NT, för att du tog med korten från Champ med flera, mycket uppskattat!, SM4VEY, N9EN, cars (5b4), SM5OMP, SM2BYC, en bunt från Éire, SM6RKZ, SD6D, G0TRB (direkt, som han meddelade, för att avlasta RSGB) och GO3TXF.

Inte i väntan på Godot. Det QSL-dukade bordet väntar dock på resten av
kansliets kortintresserade gäng.
FOTO: Hasse SM0BYD.

Kort till distrikten
Packades för leverans till SM2 tre kilo, SM4 fyra kilo, SM5  sex kilo och SM6 fem kilo, Korten postas av Thérése så snart hon hinner.

Hyllstatus
Därefter visar hyllstatus den 4 maj 2023: SM1 ca 0,5kg, SM3 < 2.5, SM7 <3 kg och JSM med arkivet, övrigt Karlsborg samt utland mer än ett kilo.

Avslutar vi, som vanligt, med tack för idag, slut för idag, från SSA:s eminenta QSL-byrå, inkommande, med de fyras QSL-gäng gm Hasse BYD, kansliet,Sollentuna, som önskar dig 161 + En trevlig fortsättning på din fortskridande vår, vid god hälsa! Definitivt bättre och bättre, dag för dag.  OBS, tänk efter, före!

 


Tidigare publicerade QSL-rapporter


Hasses SM0BYD QSL-rapport den 23 februari 2023

23 februari: Klart för sortering.
FOTO: Hasse SM0BYD

Under 2022 anlände 184 kg QSL. SM0BYD brukar jämföra med år 2009, när man sorterade cirka 900 kilo och under veckan 5-12 mars 75 kilo.

År 2023 har i alla fall fått en acceptabel inledning med hittills 58 kilo QSL. Idag sorterades 19 kilogram kort från följande: PZK, BFRA, JARL + SM7PYJ, SM1TDE mfl, SM7NDX, SM2BYW, SA3CFT plus retur från en, som inte meddelat adressändring. BYD ringer och fixar.

 Kort till distrikten 2 – 7 på väg
SM0BYD packade kort till distrikten 2 – 7 och Thérése ordnade med frakthandlingar samt beställde hämtning. Som vanligt endast en tidsfråga innan dessa kollin avhämtats samt levererats till förväntansfulla mottagare. SM2: 4kg, SM3: 6kg, SM4: 4kg, SM5: 8kg, SM6: 13kg samt SM7: 8kg.  Bra…eller hur?!

Hyllstatus den 23/2: Endast till JSM drygt 5 kilogram.

Avslutar vi, som vanligt, med tack för idag, slut för idag, från SSA:s eminenta QSL-byrå, inkommande,med de fyras QSL-gäng gm Hasse BYD, kansliet,Sollentuna, som önskar dig 161! En fortsatt trevlig februari vid god hälsa! Dag för dag, ljusare och vi ser fram emot våren! OBS, tänk efter, före!


Uppdaterat 2023-02-13

Hasses SM0BYD QSL-rapport den 2 och 9 februari 2023

Sorterat 28 kilo — Nu har Postnord
börjat leverera QSL från Ryssland igen…

QSL-sortering 2023-02-09.
FOTO Hasse SM0BYD.

Skam den, som ger sig! Vi, ditt QSL-gäng, slutar iaf aldrig hoppas, sannolikt utan betydelse men, fram till den 2 februari såg vi under januari månad en sakta men säkert ökande mängd. Till 28 kilogram!

Pga av oturligt manfall var det endast Esko AKP och Lennart AOG, som slet och rensade 10 kg QSL från; hör och häpna PoBox 88 — uppenbarligen klarar Postnord åter ryska leveranser. F.ö. även SRS, Serbien och Chilenska byrån. BYD anslöt senare.

Inför den 9:e ds, återstod följande: DARC, N9EN, SM7CKM, SM7HZK, SA7CND, returer från NXS, EPR och EAT, SM5DIC, SM5CJW, SK5AA, ARRSM Radio Club i San Marino, KU9C, SM4SEF, SM5KNV, SK5DBx2, Irländska kort och SM0NUE inkl. SK0QO. Inalles aderton kilo. Ytterligare QSL-arbete den 9:e ds.

Dessutom anlände i början av veckan, som bonus, ytterligare 10 kg från BeNeLux via Veron. Alltså sorterades idag totalt 28 kilo att så snart som möjligt fvb till resp. distrikt! Den 9:e postade BYD iaf 1,8kg till Eric TDE, förhoppningsvis framme innan SM1-mötet under helgen.

Hyllstatus samma dag: SM2 = <3 kg, SM3 = 3.3, SM4 = 2.7, SM5 = >5, SM6 = 8, SM7 = >5.5 och JSM = 2,5 kg.

Avslutar vi, som vanligt, med tack för idag, slut för idag, från SSA:s eminenta QSL-byrå, inkommande,med de fyras QSL-gäng gm Hasse BYD, kansliet,Sollentuna, som önskar dig 161! En fortsatt trevlig februari vid god hälsa! Dag för dag, ljusare och vi ser fram emot våren! OBS, tänk efter, före!

Fler bilder från den 9 februari:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hasses SM0BYD QSL-rapport 1 december 2022

Sorterat 20 kilo den 1 december
— Nu är det åter tomt på packbänken …

Tidig morgon 2022-12-01: Lennart SM5AOG väntar på att  övriga QSL-sorterare ska komma.
FOTO: >Hans SM0BYD

Ytterligare en månads insamling resulterade i 20 kg, från CRC (OK),JARL, den av postnordtullen frisläppta leveransen från Tim M0URX, SM7PYJ, SK0MG, SM7KOJ, SM0AFT, SM4TU, tvenne returer, S58RU (med flest kort via PZK), TF3JB, SM5ATP, SM5AFU, SM7BNG, SM0LGO, SA0BFW, SK0HB.

Packades och postade denna dag, 0,3 kg SM1-QSL i en blå postnordpåse, till Eric SM1TDE, trodde BYD för sent men, det var postnord, som var försenade och den 2/12 kvitterade Eric, anländ försändelse. Sällan de får lovord av BYD. F.ö. även SM2 = <4 kg, SM3 = 6 kg, SM4 = 4 kg, SM5 = >7 kg, SM6 = 13 kg och SM7 = 6 kg.Vår QSL-hyllstatus ovanstående datum: Endast till JSM fvb = >5 kg.

Därmed åter tomt på packbänken.

<br>b Med bland annat smörgåstårta passade vi även på att i efterhand gratulera Dag SM0KDG, som fyllde 80 år den 27:e november.
FOTO: Hans SM0BYD.

Avslutar vi, som vanligt, med tack för idag, slut för idag, från SSA:s eminenta QSL-byrå, inkommande,med de fyras QSL-gäng gm Hasse BYD, kansliet,Sollentuna, som önskar dig 161! Dessutom fortsatt härlig december vid god hälsa! OBS, tänk efter, före!

 

Hasses SM0BYD QSL-rapport 3 november 2022:

Än en gång tomt på packbänken...

Hasse SM0BYD
(QSL-packmästare).

Den 3 november sorterade vi 13 kg, från bl.a. DARC, LABRE, SK0QO, SM0NUE, SM0DSF, med flera. Vi packade och postade också 1 kg SM1-QSL i en blå postnordpåse, till Eric SM1TDE.

Vår QSL-hyllstatus ovanstående datum: SM2 = 2; SM3 = 4; SM4 = >2; SM5 = <5; SM6 = >8, SM7 = >5, JSM = 2,5 kg.

Därmed än en gång, tomt på packbänken.

Avslutar vi, som vanligt, med tack för idag, slut för idag, från SSA:s eminenta QSL-byrå, inkommande,med de fyras QSL-gäng gm Hasse BYD, kansliet,Sollentuna, som önskar dig 161! Dessutom en fortsatt härlig senhöst, vid god hälsa! OBS, tänk efter, före!

 


Den krossade kartongen med italienska QSL — nu framme och sorterad…

Hasses SM0BYD QSL-rapport 20 oktober 2022.

Nu åter tomt på packbänken…

Uppdaterat 2022-10-27.

Rapporten handlar denna gång om en totalkvaddad kartong från italienarnas ARI, som Postnord troligen vidarebefordrade till en stabil större och intakt låda, och som vi hoppas medförde samtliga kort. (Enstaka skadade kan ditt QSL-gäng icke beskyllas för), dessutom om kort från ARRL, N9EN, MRASZ, SK0MT, URA, SM6NT, SM6DHD, en retur, SA6NIA, SC6AS, SM7UKH, JH6JMM, SM4EPR, OE5TXF & PJ7/G3TXF, SL1HF, SA6BLL, sammanlagt 20 kilo.

Den 20:e packade BYD 7 kg till Eric JSM.

QSL-hyllstatus samma datum: SM1= 0,666 kg; SM2 = 0,9; SM3 = 2,5; SM4 = 1,35; SM5 = 2,6; SM6 = 5,6; SM7 = 4 kg. Därmed åter tomt på packbänken och önskar vi förstås, ett QSL-kort uppehåll till vår nästa samling.

Avslutas, som vanligt, med tack för idag, slut för idag, från SSA:s eminenta QSL-byrå, inkommande,med de fyras QSL-gäng gm Hasse BYD, kansliet,Sollentuna, som önskar dig 161! Dessutom en fortsatt härlig höst, vid god hälsa! OBS, tänk efter, före!

Dessutom kommer här för information och för ordningens skulle den föregående rapporten från den 29 september. (Den rapproten kom bort i tvätten.):

 

Hasses SM0BYD QSL-rapport 29 september 2022.

Äntligen dags igen, tycker förstås inte endast du utan även ditt QSL-gäng, kansliet i Sollentuna.

Tiden går och denna gång efter 2 månader, kunde vi torsdag morgon, den 29:/9 åter samlas kring det av BYD dukade QSL-bordet, med 20 kilo QSL, tack vare den senaste försändelsen från DARC. Deras tidigare 3-veckors-leveranser tycks av okänd anledning ha upphört.

Avsändare är iaf: SM6FXW, OE5TXF, SM6YRJ, SM6EWB, EN7P, SM6BZV, LARU (LX), NRRL, SARA (OM), NXS-retur, URI – Perugia, EF8BBM, SM4XIP, SM6GFR, SM7YLS, samt nämnd ”problemförsändelse” från KARL (Sydkorea), skam den, som ger sig.

Den 29:e packade BYD 11 kg till SM5 och 14 kilo till SM6. Återvände densamme även 30/9 uti arla morgonstund, för att packa resterande distrikt och fixades därför SM1, som postades samma dag, även SM2 och SM4 med 5 kg vardera, samt SM7 med 9 kilogram. JSM= arkivet, övrigt Kbg samt utland: <6 kg.

Du Sten, SM7NXS, får vänta, pga att du ngn vecka tidigare erhöll en leverans gm Jörgen FJF och Ulla LIV! TACK till er två! QSL-hyllstatus visar den 30/9 endast: SM3 = 1,6 kg. Därmed åter tomt på packbänken och önskar vi förstås, ett QSL-kort intervall till nästa samling.

 


Hasses SM0BYD QSL-rapport den 28 juli 2022

PostNord kräver 275 kr i avgift!
QSL-kort skickas i retur till byrån i Seoul

QSL-sorterarna den 28 juli 2022: Bengt SM5CCT, Lennart SM5AOG och Esko SM5AKP.
Foto Hasse SM0BYD.

Hasses SM0BYD QSL-rapport den 28 juli 2022

Postnord kräver 275 kr i avgift!
QSL-kort skickas i retur till byrån i Seoul

Efter på dag och datum tre månader, sålunda den 28/7 2022 äntligen åter en möjlighet att träffas vid det av SM0BYD dukade QSL-bordet. Trots gångna tre månader, endast 22 kilo insamlade.

Avsändare var: N9EN x4, DARC, SF100SAI, JARL, BFRA (LZ), BFRR (EU), SM7HZK, SM6YRJ, SA7RLC, SM7KOJ, SM7ECM, SM3NXS, SM7WUT, TA1HZ+ZD8HZ, SA0BVX, SM4SEF, SM2LIY, W6JPL, WP4JLU, WB2QOK, JA5CPJ, YO-mix, YO2ADQ, SK6SJ,
KC2AZM, EI6AL, SM5KNV, OM3TNA.

QSL returneras till Seoul då
Postnord kräver 275 kronor i administrationsavgift
Dessvärre kommer en 200 grams försändelse att gå i retur till K.A.R.L. i Seoul. Orsak? Naturligtvis Postnord, som numera utan undantag kräver 275:- i administrativa avgifter. Vägras denna gång. SM0BYD tillskriver våra kollegor i Seoul.

Postade SM0BYD den 28:e en påse om knappt ett kg till Eric TDE, inför kommande klubbträff.

QSL-hyllstatus visar den 28/7 2022: SM2 = 4 kg, SM3 = >5 kg, SM4 = <4 kg, SM5 = >7 kg, SM6 = <10 kg, SM7 = <7 kg och JSM = c/o JSM, utland och arkivet = <5 kg.

Därmed åter tomt på packbänken och önskar vi nu ett QSL-kort intervall till nästa samling. Utleveranser så snart det är möjligt.

Avslutar vi, som vanligt med tack för idag, slut för idag, från SSA:s eminenta QSL-byrå, inkommande,med de fyras QSL-gäng gm Hasse BYD, kansliet,Sollentuna, som önskar dig 161! Dessutom en fortsatt härlig sommar, vid god hälsa! OBS, tänk efter, före!

Packbänken före sorteringen den 28 juli.
FOTO SM0BYD


 

SM0BYD:s QSL-rapport den 6 juli 2022:

SSA:s QSL-byrå lider av akut korttorka

QSL-torka.

SSA:s QSL-byrå, inkommande, lider av korttorka. Inte ens idag, den 6/7 hade mer än några försynta brevförsändelser
adderats till den beklagligt magra samling vi erhållit sedan den 28 april 2022.

I dagsläget endast totalt 6 kilo, enligt bifogat bildbevis. Vi är tacksamma att iaf JARL bidragit med en kartong. Tidigare år har inte ens semesterperioden hindrat övriga byråer att leverera kort.

Kvarstår undran om vad, som egentligen håller på att hända eller alls icke…

73 och lämpliga hälsningar till er alla
Hasse SM0BYD


Hasse SM0BYD hälsar och önskar trevlig sommar. Var rädda om er!

 

SM0BYD:s QSL-rapport den 30 juni.

Ebb i QSL-flödet
—  ”det måste vara något fel”

Det är högst beklagligt att det inte ens till månadsskiftet juni-juli har kommit in mer än marginella mängder kort.

Från den 28 april till mitten av juni har det inte kommit in tio kilo ens från JARL. Det måste vara något allvarligt fel.

SSA:s kansli semesterstängt
SSA:s kansli har förstås semesterstängt och öppnar åter måndagen den 8 augusti.

SM0BYD kollar i alla fall SSA:s postbox nu på onsdag och hoppas innerligt att någon QSL-byrå visar medlidande genom att skicka några kilo QSL — numera som omväxling! Jag återkommer förhoppningsvis med ett mera positivt besked kommande vecka. Till dess: ha en fortsatt skön sommar.

73 de
Hasse SM0BYD

 


SM0BYD:s QSL-rapport den 7 juni.

Ingen QSL-seans förrän tidigast 23 juni

Hasse SM0BYD hälsar och talar om att det dessvärre inte blir någon QSL-seans förrän möjligen den 23 juni. Det förutsätter att en kartong med QSL via DARC hinner anlända innan dess.

Trots min redogörelse till kanslisten hos franska REF, gällande postnordtullens retur tidigare, har de tydligen inte ens försökt igen.

Märkligt att DARC-leveranserna lyckas komma fram. Tidigare också ARI, ARRL och spanjorerna…åtminstone.
Några till. För något år sedan skickades även en kartong från finländarna i retur, utan orsak…


SM0BYD:s QSL-rapport den 28 april 2022

18 kilo och tomt på packbänken — Nästa sortering den 19 maj

Drygt 18 kilogram sorterades idag, lika med alla hittills insamlade QSL. Avsändare: BFRA, DARC, JARL och K7SCX.

Till vår stora överraskning anslöt även Esko AKP, som nu anses färdigreparerad gällande sina kranskärl. Vi gläds med honom! Idag behövdes verkligen ”All Hands on Deck.” Postade BYD den 28:e en påse om knappt 600 gram till Eric TDE, inför kommande klubbträff.

Hyllstatus
QSL-hyllstatus visar nu: SM2 = 2 kg, SM3 = <3 kg, SM4 = <2 kg, SM5 = >4 kg, SM6 = 6 kg, SM7 = >3 kg och JSM = c/o JSM, utland och arkivet = 2,4 kg.

Därmed rensat på packbänken och vi tar oss en QSL-kortssemester, till den 19 maj, ifall åtminstone 10 kilo QSL kommit in till dess.

Avslutar vi, som vanligt med tack för idag, slut för idag, från SSA:s eminenta QSL-byrå, inkommande,med de fyras QSL-gäng gm Hasse BYD, kansliet,Sollentuna, som önskar dig 161 samt  en fortsatt härlig vår. Var vid god hälsa och tänk efter, före!

 


QSL-rapport den 21 april 2022

13 kilo kvar — Sortering även den 28 april

Hasse SM0BYD.

Efter några veckors uppehåll och insamlande av kort från främst utländska källor, åter dags den 21/4 för en torsdagsseans.

Sorterades 12,5 kilo från ARI, N9EN, ER1CS mfl,TF3JB, W2KA, K10R, I0PYP (URI), SM6NT & HS0ZME, samt via Eskilstunamarknaden; en thailändsk RAST-leverans via Lars SM6NT: Tusen tack! Även SM5DYC, SM5COP, SM6DHD,
SM7GXR (Tack för vidarebefordran till SM7HPK!), SM0EUI, SM0XMX, SM5DRW, SA5FYR och SM5YRA bistod med QSL.

Hyllstatus
QSL-hyllstatus visar nu: SM1 = 0,270 kg, SM2 = 0,450 kg, SM3 = >1 kg, SM4 = 0,4 kg, SM5 = 1.5 kg, SM6 = >2 kg, SM7 = 1,4 kg och JSM = c/o JSM, utland och arkivet = 0,9 kg.

Den 21 april hade vi drygt 13 kilo QSL från DARC och RAC (omnämnt postnordproblem) på packbänken och sålunda blir det sortering även den 28/4. Därefter tar vi några veckors paus.


Hasses SM0BYD QSL-rapport
den
24 mars 2022

QSL-service under radiomässan i Eskilstuna

Den 24:e sorterades resterande slovenska kort, samt en leverans från ARRL och DARC, inalles 20 kilo.

Hasse, vid återkomst till kansliet efter en ögonbottenfotosession, packade och postade med assistans av Thérése samma dag en blå M-påse om 800 gram till SM1, 5 kg till SM2 och knappt 10 kilo till Carola, SA5FYR, med extra tid given till din sortering innan SK5LW:s Radiomässa den 9/4, dit någon säkert hjälper till med leverans av kort till behövande.


(2022-04-04)

Uppdatering – Nästa QSL-sortering troligen den 21 april


 

Svalt intresse att kvittera
Dessvärre kvarstår ett svalt intresse för att meddela kvittens av anlända leveranser. SM1TDE ett unikt undantag. Tack Eric!

Tomt på packbänken
Därmed tomt på packbänken men, ifall vi erhåller mer än 10 kg kort innan den 7april blir det troligen en ny QSL-seans denna dag.

QSL-service i Eskilsstuna
Eskilstuna har Esko och Hasse i alla fall tänkt att besöka om inget oförutsett inträffar, och i så fall medföra QSL, ifall något distrikt eller hjälpreda därstädes, är vänlig meddela närvaro, för att ta med sina distrikskort. Om så sker, vårt varma tack på förhand!

Hyllstatus
Hyllstatus, den 24 mars: SM3 = 7,2 kg, SM4 = 5,3 kg, det otroliga 6:e distriktet, redan 4,9 kilo i kartong fvb Eskilstuna. SM7 = 9,7 kg samt JSM = c/o JSM, utland och arkivet, totalt 11,9 kg, som packas fvb Eskilstuna.

Avslutar vi, som vanligt med tack för idag, slut för idag, från SSA:s eminenta QSL-byrå, inkommande,med de fyras QSL-gäng gm Hasse BYD, kansliet,Sollentuna, som önskar dig 161! Dessutom ett fortsatt suveränt 2022, vid god hälsa! OBS, tänk efter, före!


Hasses SM0BYD QSL-rapport
den 10 mars 2022

De fyra gäng nu friska och åter i full gång
28 kilo QSL-kort väntar på fortsatt sortering

 

Med fulltalig styrka, de fyras QSL-gäng, sorterades denna förmiddag 20 kilo QSL, från P.o.Box 88, DARC, samt LZ1JZ, SM0EPM, G3TXF och CP1FF.

BYD hann även posta en postnordpåse med ett drygt kilo, till Eric SM1TDE. Hoppas åter på en lyckad postnordutdelning i Visby, den 11/3.

Återstår i dagsläget 28 kg kort från DARC, Slovenien och Spanien.

Hyllstatus
Vår hyllstatus, den 10/3: SM2 = >3 kg, SM3 = >4 kg, SM4 = 3,5 kg, SM5 = 5,5 kg, SM6 = 9 kg, SM7 = 5 kg samt JSM = Karlsborgare, c/o JSM, utland och arkivet, totalt 8 kg. Dessutom postar Lennart SM5AOG, som vanligt, direkt till er karlsborgare.

 


Hasses SM0BYD QSL-rapport
den 3 mars 2022

Nu är sorteringen igång igen
19 kilo klart under torsdagen — 40 kilo kvar

Efter QSL-sorteringen den 3 mars återstod på kvällen 40 kg.
FOTO: Hasse SM0BYD.

Här en sammanställning av hur den väntande högen växte under sorteringsuppehållet:

Den 23 januari hade vi samlat 19,5 kg, från 9A (Kroatien), DARC, EI6AL-mix, JARL, S58RU, REP (Portugal), SF7YT, SK6SAG, SM0NEJ, SK7HW, SM7NCI,SM6EAT, SM7FCG, SM7WVZ, EB5HAH, SM0HPL retur och vidarebefordrat till rätt adress, F4GCC, SM6MVE.

Den 6 februari adderades även BFRA, vännen Brad N9EN med 7 QSL-brev, SM7KOJ, SM5OMP, CU-byrån, retur från SM4EPR och därmed väntade 21 kilo QSL på oss.

Per den 17:e samma månad, hade följande adderats från bl.a. URE, IARC (4X6OM i Tel Aviv), en retur utan avs., SM7BNG, samt senast idag, från Slovenien. I sedvanlig ordning, meddelades idag av postnordtullen, om en avi från England och M0URX, som postat drygt ett kilo QSL, som f.n. ligger i deras förvar. BYD har tillskrivit dem med nödvändig information och vi hoppas förstås att inom kort erhålla Tim:s 1,225 kilos försändelse, utan extra avgift. Hittills insamlad mängd, nästan 40 kg.

Senaste uppdatering skedde den 20:e februari med en kartong från DARC. Försändelsen hemsläpad av SM0BYD från posten till kansliet. Plus brev från SA6NIA och SM5BS. Så hade vi 53 kilo QSL på lager.

23 februari anlände den ovan omtalade M0URX-leveransen, från postnordtullen, utan extra avgift. Samlingen: 54 kg. Den 2 mars inledde mars månads QSL-leveranser med ännu en från JARL och total 59 kilo

Efter torsdagens (2022-03-03) gedigna insats med 19 kilo sorterade, återstår 40 kg. Samma dag till ära, sorterade vårt decimerade gäng 2 x JARL, 9A, BFRA, M0URX, 4X6OM, VK3-byrån, SM5OMP med flera, SM2BYW, (samtliga brevförsändelser).

Hyllstatus
Vår hyllstatus, den 3/3: SM1 = 0,4 kg, SM2 = 1,7 kg, SM3 = 2 kg, SM4 = 2 kg, SM5 = 2,7 kg, SM6 = 4,55 kg, SM7 = 2,75 kg samt JSM = Karlsborgare, c/o JSM, utland och arkivet, totalt 2,4 kg, inkl. en bunt, som Lennart likt tidigare postar direkt till er karlsborgare.

Avslutar vi, som vanligt med tack för idag, slut för idag, från SSA:s eminenta QSL-byrå, inkommande,med de fyras QSL-gäng gm Hasse BYD, kansliet,Sollentuna, som önskar dig 161! Dessutom ett fortsatt suveränt 2022, vid god hälsa! OBS, tänk efter, före!


QSL-hanteringen återupptas den 3 mars
Nu väntar 53 kilo på sorterarnas återkomst

QSL-status den 20 februari 2022: 53 kilo väntar på sortering.
Foto/dokumentation: Hasse SM0BYD.

Hasse SM0BYD.

Uppdaterat 2022-02-20,  2022-02-23.

Hasses SM0BYD QSL-rapport
den 17 februari 2022

Veckans QSL-rapport från Hasse inleds med redovisning av hälsoläget bland QSL-sorterarna. Manskapet är något decimerat men situationen förefaller vara under kontroll: ”och undertecknad är inte så vissen som somliga måhända tror… Det ser i alla fall positivt ut med samlingen”, sammanfattar Hasse.

”53 kilo på packbänken ger arbete några torsdagar för oss, från och med den 3 mars.”

 


Publicerat 2022-01-10:

QSL-sorterarna tar pandemipaus
”Vår hälsa har prioritet nummer ett”

Hasse SM0BYD meddelar att QSL-sorterarna har bestämt sig för att tills vidare pausa sina torsdagssorteringar.

Hasse lovar att återkomma med ett mer positivt besked så snart möjligt. I dagsläget ligger cirka tio kilo på packbänken…

Uppdatering 22 februari:
Nu har vi 53 kilo QSL på lager
Förra uppdateringen, den 20 februari, omfattade en kartong från DARC, som BYD släpade hem från posten till kansliet, 800 meters motion. Även en kartong från PoBox 88 i Moskva, samt brev från SA6NIA och SM5BS. Så har vi 53 kilo QSL på lager. Det ser sålunda än mer positivt ut.

Kansliet som varit stängt på grund av pandemin håller så sakteliga på att öppnas för besök under torsdag förmiddagar. Kolla för säkerhets skull ändå hemsidan www.ssa.se för arrangemang med Thérése, vid eventuella avhämtningar.

Efter den 22 februari
Per den 17 februari hade vi erhållit tillökning från bl.a. URE, IARC (4X6OM i Tel Aviv), en retur utan avs.SM7BNG, samt senast idag, från Slovenien. Den 22 februari anlände  från Postnordtullen, utan kostnad, Tims 1,225 kilos försändelse, från England och M0URX.
Innan dess, fram till den 23 januari 2022, hade vi samlat följande på packbänken; 19,5 kg, från 9A (Kroatien), DARC, EI6AL-mix, JARL, REP (Portugal), SF7YT, SK6SAG, SM0NEJ, SK7HW, SM7NCI,SM6EAT, SM7FCG, SM7WVZ, EB5HAH, SM0HPL retur och vbf till rätt adress, S58RU, F4GCC, SM6MVE.

Avslutar vi, som vanligt med tack för idag, slut för idag, från SSA:s eminenta QSL-byrå, inkommande,med de fyras QSL-gäng gm Hasse BYD, kansliet Sollentuna. Var rädda om er!

Etiketter: , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com