Om Agenda

Låt fler få veta vad ni tänker göra i klubben!

Önskemål om nätkonferenser och möten
Vi har mötts av önskemål om en sammanställning över aktiviteter som klubbarna genomför på nätet, eller som en av våra läsare uttryckte saken:

”Det är synd att man ska upptäcka intressanta föredrag och aktiviteter, först när de redan har genomförts.”

Vi återinför därför en modifierad version av vår Agenda. Vi erbjuder klubbar och distrikt möjligheter att annonsera kommande aktiviteter på nätet.

Skicka Din notis till vår Digitala Agenda
Ta chansen att få fler och nya besökare till era digitala möten. Skicka en notis och tala om för alla vad ni har på gång. Berätta om tidpunkt, program och lägg med länkar för mer information och hur man ska göra för att logga in.

Klubbarna avgör om det ska finnas något i denna spalt
Det är klubbarna som avgör om det ska finnas något i denna spalt. Glöm bara inte att syns man inte så finns man inte.

Mer in — Bättre ut. Får redaktionen veta mer om vad som ska hända och vad som har hänt, blir vår nyhetsrapportering om svensk amatörradio ännu bättre. Var hygglig och hjälp oss med den uppgiften.

Amatörradionyheterna läses över hela Sverige, och den dateras upp ofta flera gånger per dag. Välkommen till Sveriges mest uppdaterade nyhetssida  för amatörradio.

Får vi be om en liten motprestation?
Rapportera efteråt på enklaste vis, några rader text och ett foto eller två, till Amatörradionyheterna. På det sättet får fler än era egna medlemmar i klubben veta vad som har hänt. Klubbens hemsida är säkert bra, men det finns hundratals hemsidor om amatörradio. Tyvärr är det ofta bara klubbens  egna medlemmar, och knappt det, som hittar till den egna hemsidan. Enligt vårt webbhotell har Amatörradionyheterna långt mer än 2000 besökare varje dygn.

Klicka här för att mejla era uppgifter till Digitala Agendan.

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com